top of page

Aloita Matkasi Kohti Unelmiesi Elämää – Varaa Ilmainen Online-Konsultaatio

Me Terveys 365:ssä olemme täällä auttaaksemme sinua tekemään ensimmäisen askeleen kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää. Kutsumme sinut rohkeasti ottamaan yhteyttä, jotta voimme yhdessä suunnitella polkusi parempaan huomiseen.

Mitä odottaa?

 


Varaamassasi maksuttomassa konsultaatiossa keskitymme sinuun – ainutlaatuiseen tarinaasi, toiveisiisi ja unelmiisi. Tämä henkilökohtainen tapaaminen on tilaisuutesi:

  • Kartoittaa Nykytilannettasi: Missä olet nyt ja mitkä ovat suurimmat haasteet, joita kohtaat hyvinvoinnissasi.

  • Selvittää Toiveesi: Minkälaisia muutoksia haluat nähdä elämässäsi, olipa kyse sitten fyysisestä terveydestä, mielen hyvinvoinnista tai elämäntapojen parantamisesta.

  • Unelmoida Suuresti: Mitkä ovat unelmasi ja päämääräsi? Olipa unelmasi sitten maratonin juokseminen, stressittömämpi arki tai terveellisemmät elämäntavat, me haluamme kuulla ne.

Perusteellisen keskustelun jälkeen, räätälöimme yhdessä sinulle henkilökohtaisen elämänmuutos-suunnitelman. Tämä suunnitelma on suunniteltu juuri sinun tarpeidesi, toiveidesi ja unelmiesi mukaan, tarjoten sinulle työkalut ja tuen, joita tarvitset tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ei Sitoumuksia, Vain Mahdollisuuksia
Tämä konsultaatio ei sido sinua mihinkään; se on tilaisuutesi tutustua siihen, mitä voimme tarjota ja miten voimme auttaa sinua elämäsi parantamisessa.

 

Se on ensimmäinen askel kohti sitä elämää, jonka haluat itsellesi – ja me olemme täällä tukemassa sinua jokaisella askeleella.

Oletko Valmis Muutokseen?


Ota rohkeasti yhteyttä tänään miia.kilpi@gmail.com  tai whatsapp 040 5025345 ja varaa aikasi maksuttomaan online konsultaatioon. 

Tehdään yhdessä suunnitelma unelmiesi elämästä todellisuutta.

 

Odotamme innolla mahdollisuutta tutustua sinuun ja auttaa sinua saavuttamaan toiveesi ja unelmasi.

bottom of page