top of page
Tietoa meistä.png

Oppikoulu on innovatiivinen suomalainen yritys, joka on omistautunut lasten oppimiskokemuksen mullistamiseen. Yhdistämällä pedagogisen asiantuntemuksen ja modernin teknologian. Oppikoulu luo oppimispelejä, jotka tekevät opiskelusta hauskaa, interaktiivista ja ennen kaikkea tehokasta.

Untitled- g2.png

Me Oppikoulussa uskomme, että jokaisella lapsella on oikeus innostavaan ja kannustavaan oppimisympäristöön. Visiomme on muuttaa tapaa, jolla lapset oppivat, hyödyntämällä digitaalisia pelejä, jotka koukuttavat mielikuvituksen ja rohkaisevat luovuuteen. Tavoitteenamme on tehdä oppimisesta saavutettavaa ja miellyttävää kaikille lapsille, riippumatta heidän taustastaan tai oppimistarpeistaan.

Untitledg-2.png

Oppikoulun pelivalikoima kattaa laajan kirjon aihealueita matematiikasta luonnontieteisiin ja kielitaitoon. Jokainen peli on suunniteltu yhteistyössä koulutusasiantuntijoiden kanssa varmistamaan, että ne tukevat opetussuunnitelmia ja edistävät tehokasta oppimista.

  • Matematiikkaseikkailut: Ratkaise pulmia ja matkusta läpi jännittävien maailmojen oppien matematiikan perusteita.

  • Kieli-ilottelut: Sukella kielten ihmeelliseen maailmaan, laajenna sanavarastoa ja paranna lukutaitoa hauskalla tavalla.

Taustakuva.tif
Untitlded-2.png
  • Pedagoginen Asiantuntemus: Jokainen pelimme on suunniteltu ja kehitetty opetusalan ammattilaisten kanssa.

  • Lapsilähtöinen Suunnittelu: Käyttöliittymämme ja pelisisältömme on suunniteltu erityisesti lapsia ajatellen, mikä tekee niistä sekä opettavaisia että viihdyttäviä.

  • Soveltuu Kaikenikäisille: Pelivalikoimamme tarjoaa haasteita ja oppimismahdollisuuksia eri ikäisille lapsille.

  • Turvallinen Ympäristö: Takaamme turvallisen ja mainosvapaan peliympäristön, jossa vanhemmat voivat luottaa lastensa olevan suojassa.

Oppikoulun tavoitteena on jatkaa uusien

ja innovatiivisten oppimispelien kehittämistä sekä laajentaa tarjontaamme globaalisti.

Olemme sitoutuneet pysymään opetusteknologian eturintamassa ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka tukevat sekä opettajien että vanhempien pyrkimyksiä kasvattaa tulevaisuuden sukupolvia.

Kutsumme teidät tutustumaan pelimaailmaamme ja löytämään uuden tavan innostaa lapsia oppimaan. Oppikoulu on valmis ottamaan oppimisen seuraavalle tasolle - yhdessä voimme tehdä oppimisesta unohtumattoman seikkailun jokaiselle lapselle.

Tutustu pelivalikoimaamme ja aloita matka kohti hauskempaa ja mielekkäämpää oppimista tänään. Me Oppikoulussa olemme täällä tukemassa jokaista askelta matkalla tiedon ja taitojen maailmaan, tarjoten lapsille työkalut, joita he tarvitsevat menestyäkseen sekä koulussa että elämässä.

Kutsumme perheet, opettajat ja koulut ympäri maailman liittymään Oppikoulun kasvavaan yhteisöön. Meidän tehtävämme on inspiroida ja motivoida lapsia oppimaan ilon kautta, tarjoten samalla vanhemmille ja opettajille luotettavia ja tehokkaita opetusvälineitä.

Taustakuva.tif
Help Desk.png

Tarvitsetko apua?

Me olemme täällä sinua varten!

Jos sinulla on kysyttävää tai kohtaat haasteita, älä epäröi ottaa yhteyttä WhatsApp-tukitiimiimme.

 

Lähetä viesti numeroon 050 5513328 – tiimimme on valmiina tarjoamaan asiantuntevaa apua ja tukemaan sinua etäyhteydellä kaikenlaisissa tilanteissa.

 

Olemme täällä vastataksemme kysymyksiisi ja auttamaan sinua selviytymään haasteista sujuvasti.

 

Odotamme viestiäsi!

Jos sinulla on kysyttävää peleistämme, haluat antaa palautetta tai olet kiinnostunut yhteistyöstä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Voit vierailla verkkosivustollamme Oppikoulu.fi tai seurata meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi tuoreimmat päivitykset ja uutiset oppimispelien maailmasta.

Oppikoulu on täällä, jotta oppiminen ei olisi vain välttämätöntä, vaan myös hauskaa ja innostavaa. Tervetuloa mukaan oppimisen ilon yhteisöön!

miia@oppikoulu.fi

vecteezy_tiktok-png-icon_16716450.png
vecteezy_facebook-logo-png-facebook-icon-transparent-png_18930476.png
vecteezy_instagram-icon-logo-png_17743717.png
vecteezy_logotipo-de-youtube-png-icono-de-youtube-transparente_18930575.png
bottom of page