top of page
Food2.jpg

Myytin mukaan on vanha sanonta
"ruoka olkoon lääkkeesi"Olemme kuulleet kyseisen vanhan ajatuksen "ruoka olkoon lääkkeesi". Jotain tapahtui tässä välissä, se pääsi unohtumaan. Vuosikymmenien työ totuuden selvittämiseksi tieteellisin keinoin on valmis. Sanonta on onneksi 100 % totta.

Ihmettelimme miksi emme löydä valmista konseptia terveelliseen ruokavalioon joka on tieteellisesti todistettavissa. Nykyään ymmärrämme miksi ei löytynyt.

 

Lääketeollisuus, lääkärit, valtiot, maitoteollisuus, karjateollisuus, siipikarjateollisuus, kalateollisuus, pikaruokateollisuus ja monella muulla taholla on oma näkemys. Se miksi pääsimme näin epäterveeseen tilanteeseen, vastaus on helppo. Jos haluat löytää totuuden, seuraa vain rahaa.

Lääkärit keskittyivät hoitamaan oireita, ei juurisyitä. Ennaltaehkäisevä elämäntapa on tärkein.

Terveellinen ruokavalio oli luotava itse.

Tervetuloa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ruokavalioon

TERVEYS 365 - EAT

Opetamme sinulle kädestä pitäen mikä ruokavaliossasi muutetaan ja miten. Käymme yhdessä kaupassa ja opetamme totuuden terveellisestä ruokavaliosta. Opetamme terveelliset reseptit. Tämä ruokavalio sopii yhtä hyvin huippu-urheilijalle, vauvalle, teinille, aikuiselle ja vanhukselle. 

 

Terveys 365 konseptilla vältät yli 95 % perinteisistä "sairauksista". Jo "sairastunut" pystyy parantamaan itsensä suurella todennäköisyydellä. Saat lisää energiaa ja elämäsi ei ole enää selviytymistä vaan pystyt luomaan unelmiesi elämän. Koskaan ei ole liian myöhäistä.

bottom of page